Pokud jste nestihli původní termín, můžete si o semínka napsat ještě do konce února. S tím, že několik málo druhů nebude k mání, které přesně potvrdím později, jakmile budu vědět. Vaší objednávku očekávám na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Semínka pro tyto dodatečné objednávky budou k dispozici na konci března.

 

V připojeném souboru najdete seznam semínek. Přidala jsem některé specialitky, kytičky a více barevných odrůd asijských salátů, cukety, mrkve, salátů a vodnic. Všechna semínka mají certifikát bio nebo demeter a jsou od německé firmy Bingenheimer Saatgut AG.

Všechny ceny platí v sobech a neváhejte využít sobích kurýrů!

Semínka budeme rozvažovat a rozdělovat podle objednávek během března v Českých Budějovicích a v Husinci a v okolí Kaplice a Strakonic. Chcete-li se přidat, napište. Odměnou za pomoc semínka podle vašeho výběru.

Attachments:
Download this file (seminka-2021-jmeno.ods)seminka-2021-jmeno.ods[ ]Martina Filipová30 kB
Download this file (seminka-2021-jmeno.xls)seminka-2021-jmeno.xls[ ]Martina Filipová31 kB

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.