Koncem března zavítá do našeho kraje mistr hlínař Ondřej Netík. Ve Sluníčkovém domě u Slavče (u Trhových Svinů) bude pomáhat vytvořit marocký štuk. Koho zajímají hliněné omítky a marocký štuk, může se přijet podívat na praktickou aplikaci v pátek 24.3. již během dne. (v zápise ze schůze Buďsobu bylo mylně uvedeno špatné datum)



Večer, cca od 18 hod. bude přednáška o tom, jak postavit dům za 350 tisíc. Jak stavět jinak - přírodně, levně a s duší. Kam a proč zbloudilo stavění lidských příbytků je zároveň odpovědí, proč jsou domy tak drahé. Jak navrhnout dům dle svých potřeb, kde leží náklady na stavbu a jak se dají snížit. Stavění z pohledu přírodního stavitele a permakulturního designéra Ondřeje Netíka (www.dusedomu.blogspot.cz). Přednáška bude zkrácenou verzí celodenního Ondřejova workshopu.

Setkání bude vedeno v přátelském duchu, občerstvení zajištěno, nocleh možný a v sobotu je možné ještě pobýt, případně si vyzkoušet práci s hliněnými omítkami v praxi anebo rozpříst diskuzi na další přírodněstavitelská a permakulturní témata. Vstupné dobrovolné.

Kontakt: v případě vašeho zájmu nebo dotazů volejte na 604861590 Martině P. nebo mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Upřesním adresu a jak se ke mě dostanete.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.